Vi udfører opgaven til tiden

Vi holder altid alle vores aftaler, og leverer det vi har lovet vores kunder til tiden!

Kunden i centrum

Du får kvalitet, pålidelighed og en fair pris. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse af din opgave og giver et uforpligtende tilbud.

Fleksible arbejdstider

Har du en travl hverdag? Så udfører vi gerne arbejdet når det passer dig!

Vådrumsfuger med antimugbehandlet silikone

Vi har mange års erfaring med vådrumsfugning

Skal du have lagt vådrumsfuger? Så er vi den rette til at udføre fugeopgaven for dig. Hos JL Fuger har vi mange års erfaring med fugearbejde, herunder i vådrum som for eksempel badeværelser. Vi udfører det aftalte arbejde til tiden, og vi har altid kunden i centrum. Dertil kommer, at vi har fleksible arbejdstider. Vi fuger for private og erhverv i blandt andet Vojens, Haderslev, Vejle, Kolding og omegn.

De elastiske fuger forhindrer vand- og fugtskader

Fugning af badeværelse og andre vådrum skal sikre, at der ikke opstår vand- og fugtskader. Det er især vigtigt i forbindelse med fugning af fliser i badeværelse. Det gælder naturligvis også ved fugning af klinker i opholdsrum, som skal tåle vask, daglig brug og lignende.

Vi anvender elastiske fuger som vådrumsfuger. Det kan for eksempel være antimugbehandlede silikonefuger, der bevarer en vis elasticitet og fleksibilitet i hærdet tilstand. Dermed kan de holde tæt, selvom fliser og bygningsdele bevæger sig i forhold til hinanden. Bygningsdele kan være vaske, badekar, brusenicher og toiletter med videre.​

Vådrumsfugerne holder ikke evigt. Derfor bør de udskiftes fra tid til anden. Det sikrer, at de er tætte og lette at holde rene. Samtidig sikrer det, at de fremstår pæne. Vi anvender anerkendte kvalitetsprodukter, som private ikke kan købe. Derfor holder de længe, før de skal udskiftes.

Få et uforpligtende tilbud på nye vådrumsfuger

Du er altid velkommen til at få mere information om vores ydelser og produkter, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud på at lægge vådrumsfuger, og hvis du er tilfreds med prisen, aftaler vi, hvornår vi skal starte.

Sådan foregår vores procesforløb

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.

Billeder fra dagligdagen

Du kan her se forskellige billeder fra vores hverdag.

Følg os på LinkedIn

Har du lyst til at få mere information om os, så følg med på LinkedIn

Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook

Kontakt os og få et godt tilbud!

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores fugemand kan gøre hos dig, så kontakt os med det samme. Vi kan kontaktes på tlf.: 41 43 31 41 eller på e-mail: info@jl-fuger.dk​, så vender vores fugemand straks tilbage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

JL Fuger

Fabriksvej 4
​6500 Vojens

​Klik her for rutevejledning​

Kontakt os

Telefon: 41 43 31 41

E-mail: info@jl-fuger.dk​

CVR: 38389491

Telefontider

Mandag til fredag 07:00 -16:30

Mails besvares alle dage.

Stolt sponsor af SønderjyskE Ishockey​