Vi udfører opgaven til tiden

Vi holder altid alle vores aftaler, og leverer det vi har lovet vores kunder til tiden!

Kunden i centrum

Du får kvalitet, pålidelighed og en fair pris. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse af din opgave og giver et uforpligtende tilbud.

Fleksible arbejdstider

Har du en travl hverdag? Så udfører vi gerne arbejdet når det passer dig!

Fugning af betonelementer i forbindelse med byggerier​

Leder du efter et erfarent fugefirma, der kan varetage fugning af betonelementer i forbindelse med nybyggeri? Så er vi hos JL Fuger et oplagt valg. Vi er specialister inden for fugning af betonelementer. Vi udfører hovedsageligt fugning af beton for erhvervskunder i Vojens, Haderslev, Kolding og Vejle, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder.

Giv byggeriet en flot finish med grundig fugning af betonelementer

Når der bygges en bygning med betonelementer, så er det vigtigt, at der bliver udført en grundig og korrekt fugning af alle samlingerne, således at byggeriet bliver afsluttet på en pæn måde. Det gælder, uanset om der er tale om et nybyggeri af et almindeligt parcelhus, eller om der er tale om et større byggeri. Hos JL Fuger kan vi klare opgaver i alle størrelser, og intet projekt er hverken for stort eller for småt til os.

3 fordele ved at lade os stå for opgaven

Der er flere fordele ved at lade vores fugefirma stå for arbejdet i forbindelse med fugning af betonelementer. Når du vælger at lade os stå for opgaven, får du:

  1. Fugearbejde udført til tiden
  2. Fleksibilitet
  3. Højeste kvalitet​

Vores kerneværdi er høj kvalitet, og derfor kan du altid forvente at få et tilfredsstillende resultat, når du vælger at lade os stå for opgaven. Samtidig lægger vi vægt på altid at overholde vores aftaler og dermed også blive færdige til tiden.

Vi har fleksible arbejdstider, hvilket betyder, at vi kan varetage fugearbejdet, når du har behov for det, og vi har altid vores kunder i centrum. Samtidig udfører vi altid vores arbejde til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på fugning af beton

Skal du have udført fugning af betonelementer, og leder du efter en virksomhed, der kan tilbyde høj kvalitet til en skarp pris, så tag kontakt til os.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, og vi varetager både store og små opgaver i Vejle, Kolding, Haderslev, Vojens og omegn.​

Sådan foregår vores procesforløb

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.

Billeder fra dagligdagen

Du kan her se forskellige billeder fra vores hverdag.

Følg os på LinkedIn

Har du lyst til at få mere information om os, så følg med på LinkedIn

Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook

Kontakt os og få et godt tilbud!

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores fugemand kan gøre hos dig, så kontakt os med det samme. Vi kan kontaktes på tlf.: 41 43 31 41 eller på e-mail: info@jl-fuger.dk​, så vender vores fugemand straks tilbage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

JL Fuger

Fabriksvej 4
​6500 Vojens

​Klik her for rutevejledning​

Kontakt os

Telefon: 41 43 31 41

E-mail: info@jl-fuger.dk​

CVR: 38389491

Telefontider

Mandag til fredag 07:00 -16:30

Mails besvares alle dage.

Stolt sponsor af SønderjyskE Ishockey​