Fugning af vinduer udført af professionelt firma

Mangler du hjælp til ny vinduesfugning eller reparation af fuger? Så er du kommet til det rette sted. 

Jl Fuger tilbyder en lang række løsninger, når der skal fuges ved vinduer. Vi har mange års erfaring på området, hvilket sikrer dig professionelle og holdbare løsninger. Vi tilbyder fugning af vinduer hos kunder i Vojens, Kolding, Haderslev og andre omkringliggende byer.

Vi er et professionelt firma, som er i stand til at løse mange forskellige opgaver både indendørs og udendørs. Hos os er du sikret et veludført og godt resultat, når vi fuger omkring dine vinduer. Vi rådgiver og vejleder altid gerne, så du kan få den mest optimale tætning af vinduer.

Vi tilbyder fugning af vinduer ved mange opgaver

Har du fået opsat nye vinduer, er det nødvendigt med en professionel fugning af vinduer. 

Her står vi altid klar til at hjælpe. Har du gamle mørtelfuger omkring vinduer, tilbyder vi en udskiftning til nye og bedre elastiske fuger.​ Vi kan med andre ord varetage mange forskellige opgaver, og derfor bør du aldrig være tilbageholdende med at kontakte os for hjælp.

Vi kan fuge omkring både træ og alu samt indvendigt og udvendigt. Uanset hvad opgaven lyder på, så garanterer vi konkurrencedygtige priser og høj kvalitet. Vi løser opgaven til tiden, og vi rydder naturligvis altid op efter os selv efterfølgende.

Kontakt os for flere oplysninger

Kontakt os for at høre mere om de forskellige typer fugning af vinduer eller døre og for at få et tilbud på et holdbart tætningsarbejde.

Vi kan kontaktes på tlf.: 41 43 31 41 eller på e-mail: jacoblangelund@live.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig. 

Firmainfo

Jl Fuger

Runebakken 70

6500 Vojens

CVR: 38389491

Kontaktinfo

Tlf: 42 94 48 02

E-mail: jacob@jl-fuger.dk