Vi udfører opgaven til tiden

Vi holder altid alle vores aftaler, og leverer det vi har lovet vores kunder til tiden!

Kunden i centrum

Du får kvalitet, pålidelighed og en fair pris. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse af din opgave og giver et uforpligtende tilbud.

Fleksible arbejdstider

Har du en travl hverdag? Så udfører vi gerne arbejdet når det passer dig!

Fugning af badeværelse og andre vådrum

Hos JL Fuger finder du et fugefirma med mange års erfaring. Vi løser mange forskellige fugeopgaver både inde og ude – og også i vådrum. Har du brug for professionel hjælp til fugning af badeværelse, er du således kommet til det helt rette firma.

Vi udfører fugearbejde for både private boligejere, forskellige former for erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner i blandt andet Vojens, Vejle, Kolding og Haderslev. Vi udfører altid vores arbejde til den aftalte tid, og så er vi meget fleksible i forhold til vores arbejdstider. Vi har altid kunden i centrum, og vi har altid et altoverskyggende fokus på at levere kvalitet.

Vi er specialister inden for fugearbejde

Vi arbejder udelukkende med anerkendte og gennemtestede materialer og metoder, når vi løser opgaver for vores kunder. Det gør vi, fordi den højeste kvalitet er en kerneværdi for os.

Fugearbejde er i dag et højt specialiseret fagområde, som stiller betydelige krav til viden om byggeteknik, materialer, miljø og kvalitetssikring. Vi har derfor ansat en række specialister inden for blandt andet:

  • Fugning af gulv
  • Renovering
  • Brandtætning​

Vi udfører fugning af fliser i badeværelse med silikone

Fugning af badeværelse stiller store krav til det udførte arbejde, idet der er tale om et vådrum. Derfor anvender vi en silikonefuge af højeste kvalitet, som er fugtsikret, således at der ikke opstår fugtskader. Det er særligt vigtigt i forbindelse med fugning af fliser i badeværelse.

Uanset hvilken opgave vi skal udføre, udfører vi kun fugning med anerkendte kvalitetsprodukter, som private ikke kan købe. Vi kan dermed tilbyde dig en helt anden kvalitet end den, du kan finde i det lokale byggemarked.

Uanset hvilken opgave vi skal udføre, udfører vi kun fugning med anerkendte kvalitetsprodukter, som private ikke kan købe. Vi kan dermed tilbyde dig en helt anden kvalitet end den, du kan finde i det lokale byggemarked.

Skal vi beregne en pris til dig på fugning af badeværelse?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på fugning af badeværelse eller andre vådrum. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på veludført kvalitetsarbejde.

Sådan foregår vores procesforløb

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.

Billeder fra dagligdagen

Du kan her se forskellige billeder fra vores hverdag.

Følg os på LinkedIn

Har du lyst til at få mere information om os, så følg med på LinkedIn

Følg os på Facebook

Har du lyst til at se mere af vores arbejde? Så følg med på Facebook

Kontakt os og få et godt tilbud!

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores fugemand kan gøre hos dig, så kontakt os med det samme. Vi kan kontaktes på tlf.: 41 43 31 41 eller på e-mail: info@jl-fuger.dk​, så vender vores fugemand straks tilbage.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

JL Fuger

Fabriksvej 4
​6500 Vojens

​Klik her for rutevejledning​

Kontakt os

Telefon: 41 43 31 41

E-mail: info@jl-fuger.dk​

CVR: 38389491

Telefontider

Mandag til fredag 07:00 -16:30

Mails besvares alle dage.

Stolt sponsor af SønderjyskE Ishockey​